вівторок, 21 лютого 2017 р.

Квіти на 8 березня: як банальність перетворити в шедевр?

 8 березня - найкращий день для квітів: вони ніколи не бувають настільки популярними, як в жіноче свято! Саме тому букети в подарунок жінкам вже давно вважають банальністю, хоч це зовсім несправедливо по відношенню до них. Квіти - прекрасний варіант подарунка, і їх можна перетворити з стандартного знака уваги в маленьке свято. Як саме? Варто просто вибрати їх правильно!

Що дарувати?

Відповідь проста: вибирати потрібно те, що жінка любить. Якщо це відомо, питання вирішене!

Якщо ж ні, доведеться створювати букет самостійно. Ось «секрети 8 березня», які допомагають вибрати ідеал! Букет повинен бути:

     1. Весняним.

    Для 8 березня не підійдуть хризантеми - це осінні квіти. На святі особливо актуальними будуть нарциси, тюльпани, крокуси, проліски, гіацинти. Всі вони різні і за стилем, і за кольором, і за духом, так що серед них точно знайдеться кращий варіант. І всі вони однозначно весняні!

    2. Досить простим.

     Не потрібно перевантажувати композицію декором або додаткової зеленню. Навіть букетик з 3-5 квіточок буде виглядати, як втілення ніжності, яке не потребує ні в чому зайвий. Також прекрасним вибором буде і проста гілочка мімози. Важливо лише вибрати квіточки, які будуть вже розкритими і при цьому залишаться свіжими.

     3. Оригінальним.

    Наскучили прості і недовговічні букети? Є інший варіант! Як правило, на початку весни в квіткових магазинах з'являються так звані вигоночние культури - квіти, які вже висаджені в вазони або горщики. Це підготовлені з осені цибулини, які були спеціально доведені до цвітіння, і серед них можна знайти нарциси, крокуси, гіацинти, проліски, карликові іриси, примули. Такі квіти - не стандартний букет! Це маленьке прикраса приміщення, яке буде цвісти дуже довго, а потім може бути просто пересаджено в сад.


    4. Яскравим.

  Не стоит останавливаться на монохромных букетах! Отлично смотрятся композиции, составленные из бутонов разных цветов. Например, особое настроение создают собранные вместе красные, розовые и желтые розы. Символом же нежности в разных ее проявлениях будет букет из красных и белых тюльпанов.

  5. Свіжим.

   Дарувати «вчорашні» квіти просто неприпустимо! Подарунок повинен бути свіжозрізаних, а якщо цього домогтися неможливо, краще не дарувати квіти зовсім.

Ці правила допоможуть створити особливий настрій, а якщо квіти будуть обрані з урахуванням індивідуальності самої жінки, то їм просто не буде рівних!

На що звернути увагу?

  Кому ви даруєте букет? Відповідь на це питання і розкриває всю сутність підбираються квітів. Варто враховувати:

  1. Статус жінки - для ділової леді або начальниці підійдуть строгі класичні квіти начебто троянд, адже вони здатні підкреслити розкіш і велич моменту.
  2. Дружні стосунки - для подруги або колеги варто вибирати простіші, милі і при цьому злегка «офіційні» квіти: гвоздики, лілії, гербери, які завжди прекрасні.
  3. Родинні зв'язки - мамі або дружині найімовірніше сподобаються вазони з висадженими в них рослинами: можна вибирати квітучі або декоративно-листяні варіанти, все будуть хороші.

   Квіти можуть бути великими або маленькими, а букети - химерними або не дуже. Це навіть не важливо - головне сама їх присутність. Адже саме свіжі бутони створюють саме свято і є найкращим нагадуванням про те, що зима нарешті закінчилася.

Немає коментарів:

Дописати коментар