вівторок, 30 січня 2018 р.

Проходження виробничої практики на підприємстві учнів групи 14 за професією «Флорист»


Згідно навчального плану, учні групи № 14 за професією: « Флорист» після отримання знань з теоретичного навчання за даною професією, виходять на виробничу практику на підприємства. Проходження практики – невід’ємна частина процесу підготовки фахівців до майбутньої  трудової  діяльності.
Працюють вони на  державних та приватних підприємствах міста Запоріжжя і області. Учні успішно проходять виробничу практику на таких підприємствах, як ФОП Новікова,TTwic,ТОВ Фльфа мед груп, Тов Гівара.
Згідно графіку переміщення, заступник  директора з НВР Граур Ірина Вячеславівна та майстр виробничого навчання Гудзь Аліна Юріївна 26 січня 2018 року перевірили проходження виробничої практики учнів,на підприємстві ФОП Новікова (магазин Шарик), П.П. Косюк (Квіткова крамниця).
Під час проходження виробничої практики, учні не тільки використовують знання, вміння та навички, які вони придбали на уроках теоретичного та виробничого навчання в стінах  ДНЗ «ЗВПУ.
Керівництво підприємств висловлюють подяку навчальному закладу ДНЗ «ЗВПУ» за високий рівень набутих знань, вмінь та навичок учнів за професією: «Декоратор вітрин. Флорист», за якісну підготовку майбутніх працівників робітничої професії. Після закінчення навчання, учням буде присвоєно 2-3 розряд  з професії «Флорист».
               





Немає коментарів:

Дописати коментар